AngryGames Forum

Zareklamuj własnego serwa dziś

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-11-11 15:15:29

prist5211
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 70.0.3538.77

[1.13.2][Survival-Gildie] BloodCraft

BloodCraft
Witam

Uprzedzam serwer miał przerwę i może być mało osób.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

> Informacje o serwerze <

» IP serwera: bloodcraft.ench.pl

» Wersja serwera: 1.13.2

» Typ serwera: Survival/Gildie

» Ilość slotów: 80

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

Discord : https://discord.gg/ZT9fZc8

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chciałbym wam przedstawić serwer Survival/Gildie na wersję 1.13.2 na nim znajdziesz takie rzeczy jak :

- Gildie [wersja w 100% spolszczona]

- PremiumCasy

- Pandory

- Drop [Mały np. 0.5% diament , 0.2% perła]  (Wiem jest to dla niektórych plugin który niszczy grę, lecz niektórym może się podobać.)

- Urozmaicone Craftingi [RzucaneTNT itd.]

- Tab

- Trampolina

- Skiny

- Efekty

- Pomoc (GUI)

- Nether ON o danych godzinach

- Sklep

- Ranking PVP

- Ranking Gildi

- Eventy [parkour,chat,PvP]

- RandomTP

- Sprawdzarka

- I inne mniej ważne pluginy pod survival.

>Rozgrywka<

Rozpoczynamy przygodę na serwerze bierzemy ./kit gracz i zapoznajemy się z ./menu, zaczynamy zdobywać surowce wraz z kolegą aby przeżyć w tym brutalnym świecie,krokiem 2 jest uzbieranie przedmiotów na gildie która będzie niezbędna do tego aby czuć się bezpiecznie, zaczynamy tworzyć EQ potem wyruszamy gładzić innych przeciwników w walkach PvP oraz eventach za które są nagrody. Dalej historia napisze się sama.

> Od Autora <

Niestety 1.13.2 to nowa wersja dlatego też mam nadzieje że to będzie na swój sposób innowacyjne  . Wiem że to survival  i jest takich 1010010 innych, lecz spróbuje zrobić rzeczy których nie znajdziecie na serwerach tego typu . Niestety serwer robiłem sam bez pomocy więc proszę o wyrozumiałość.

> Informacje <

Rekrutacja OFF (za proszenie o admina kick)

Multikonta - Zabronione!

Proszenie o rangi 2 ostrzeżenia potem BAN!

Za zapraszanie znajomych są nagrody !

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestię dotyczące serwera (problemy,dodatki), ponieważ to moja pierwsza prezentacja serwera,jestem przygotowany na dobre/złe komentarze oraz porady

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot