Zareklamuj własnego serwa dziś
Nie jesteś zalogowany na forum.
BloodCraft
Witam
Uprzedzam serwer miał przerwę i może być mało osób.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> Informacje o serwerze <
» IP serwera: bloodcraft.ench.pl
» Wersja serwera: 1.13.2
» Typ serwera: Survival/Gildie
» Ilość slotów: 80
» Whitelista: Nie
» Autoryzacja: NoPremium
Discord : https://discord.gg/ZT9fZc8
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chciałbym wam przedstawić serwer Survival/Gildie na wersję 1.13.2 na nim znajdziesz takie rzeczy jak :
- Gildie [wersja w 100% spolszczona]
- PremiumCasy
- Pandory
- Drop [Mały np. 0.5% diament , 0.2% perła] (Wiem jest to dla niektórych plugin który niszczy grę, lecz niektórym może się podobać.)
- Urozmaicone Craftingi [RzucaneTNT itd.]
- Tab
- Trampolina
- Skiny
- Efekty
- Pomoc (GUI)
- Nether ON o danych godzinach
- Sklep
- Ranking PVP
- Ranking Gildi
- Eventy [parkour,chat,PvP]
- RandomTP
- Sprawdzarka
- I inne mniej ważne pluginy pod survival.
>Rozgrywka<
Rozpoczynamy przygodę na serwerze bierzemy ./kit gracz i zapoznajemy się z ./menu, zaczynamy zdobywać surowce wraz z kolegą aby przeżyć w tym brutalnym świecie,krokiem 2 jest uzbieranie przedmiotów na gildie która będzie niezbędna do tego aby czuć się bezpiecznie, zaczynamy tworzyć EQ potem wyruszamy gładzić innych przeciwników w walkach PvP oraz eventach za które są nagrody. Dalej historia napisze się sama.
> Od Autora <
Niestety 1.13.2 to nowa wersja dlatego też mam nadzieje że to będzie na swój sposób innowacyjne . Wiem że to survival i jest takich 1010010 innych, lecz spróbuje zrobić rzeczy których nie znajdziecie na serwerach tego typu . Niestety serwer robiłem sam bez pomocy więc proszę o wyrozumiałość.
> Informacje <
Rekrutacja OFF (za proszenie o admina kick)
Multikonta - Zabronione!
Proszenie o rangi 2 ostrzeżenia potem BAN!
Za zapraszanie znajomych są nagrody !
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestię dotyczące serwera (problemy,dodatki), ponieważ to moja pierwsza prezentacja serwera,jestem przygotowany na dobre/złe komentarze oraz porady